APA:
کپیحسین زاده، جواد، و پاکروح، پریسا. (1395). تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 175-186. SID. https://sid.ir/paper/147557/fa
Vancouver:
کپیحسین زاده جواد، پاکروح پریسا. تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):175-186. Available from: https://sid.ir/paper/147557/fa
IEEE:
کپیجواد حسین زاده، و پریسا پاکروح، “تحلیل شکست ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 175–186، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147557/fa