مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

913
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین قابلیت هضم و خوشخوراکی تفاله انگور سفید و قرمز در گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیرمحمدی، رسول، تیموری یانسری، اسداله، گل قاسم قره باغ، احد، و زالی کره ناب، لطیف. (1391). تعیین قابلیت هضم و خوشخوراکی تفاله انگور سفید و قرمز در گوسفند. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 22(2)، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/147582/fa

    Vancouver: کپی

    پیرمحمدی رسول، تیموری یانسری اسداله، گل قاسم قره باغ احد، زالی کره ناب لطیف. تعیین قابلیت هضم و خوشخوراکی تفاله انگور سفید و قرمز در گوسفند. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(2):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/147582/fa

    IEEE: کپی

    رسول پیرمحمدی، اسداله تیموری یانسری، احد گل قاسم قره باغ، و لطیف زالی کره ناب، “تعیین قابلیت هضم و خوشخوراکی تفاله انگور سفید و قرمز در گوسفند،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 57–68، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147582/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button