APA:
کپیطباطبایی، سیدمحمدمهدی، نجف نژاد، بهروز، زمانی، پویا، احمدی، احمد، تقی زاده، اکبر، و علی عربی، حسن. (1390). بررسی ارزش غذایی دانه جو و دانه برخی حبوبات خام و برشته شده به روش های in vivo و in vitro. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/147607/fa
Vancouver:
کپیطباطبایی سیدمحمدمهدی، نجف نژاد بهروز، زمانی پویا، احمدی احمد، تقی زاده اکبر، علی عربی حسن. بررسی ارزش غذایی دانه جو و دانه برخی حبوبات خام و برشته شده به روش های in vivo و in vitro. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/147607/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدمهدی طباطبایی، بهروز نجف نژاد، پویا زمانی، احمد احمدی، اکبر تقی زاده، و حسن علی عربی، “بررسی ارزش غذایی دانه جو و دانه برخی حبوبات خام و برشته شده به روش های in vivo و in vitro،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 11–22، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147607/fa