Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,489
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

634
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر راندمان مصرف نیتروژن و عملکرد خیار سبز

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 26

چکیده

 برای بررسی تاثیر منابع و مقادیر متفاوت نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار سبز آزمایشی به صورت فاکتوریل با طرح کاملا تصادفی با 3 تکرار و 20 تیمار به صورت گلدانی در گلخانه تحقیقاتی مرکز آموزش کشاورزی تبریز در سال زراعی 1388 اجرا گردید .تیمارهای مورد بررسی عبارت بودند از: نوع کود مصرفی شامل اوره معمولی, اوره با پوشش گوگردی, نیترات آمونیم و سولفات آمونیم و مقدار کود مصرفی شامل سطوح صفر, 150, 300, 450 و 600 کیلوگرم نیتروژن در هکتار. صفات مورد اندازه گیری در این بررسی عبارت بودند از: عملکرد میوه, تعداد میوه در بوته, طول و قطر میوه. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر نوع و مقدار کود و اثر متقابل آنها بر عملکرد و طول میوه در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. بیشترین عملکرد میوه به میزان 640.2 گرم در بوته از تیمار 600 کیلوگرم نیتروژن در هکتار از منبع کود اوره با پوشش گوگردی حاصل شد. همچنین بیشترین طول میوه, تعداد میوه در بوته از همین تیمار به دست آمد. با توجه به مقایسه میانگین ها کمترین عملکرد مربوط به کود نیترات آمونیم بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رستم زاده، اعظم، گلچین، احمد، و محمدی، جعفر. (1392). تاثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر راندمان مصرف نیتروژن و عملکرد خیار سبز. دانش آب و خاک (دانش کشاورزی)، 23(1)، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/147932/fa

    Vancouver: کپی

    رستم زاده اعظم، گلچین احمد، محمدی جعفر. تاثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر راندمان مصرف نیتروژن و عملکرد خیار سبز. دانش آب و خاک (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/147932/fa

    IEEE: کپی

    اعظم رستم زاده، احمد گلچین، و جعفر محمدی، “تاثیر منابع و مقادیر مختلف نیتروژن بر راندمان مصرف نیتروژن و عملکرد خیار سبز،” دانش آب و خاک (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 15–26، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147932/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا