مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

612
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

756
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته ی تازه ی رقم های ’ فندقی‘ و ’ کله قوچی‘

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 112

چکیده

 یکی از راهکار های افزایش ماندگاری فراورده های باغبانی, کاربرد پیش و پس از برداشت پلی آمین ها است. این پژوهش به منظور بررسی تأثیر پلی آمین پوتریسین بر کیفیت پسته ی تازه در دوره های انبارداری انجام شده است. پسته های تازه ی رقم های فندقی و کله قوچی به روش غوطه وری در محلول های پوتریسین (0, 1 و 2 میلی مولار) به مدت هشت دقیقه تیمار شدند و پس از خشک شدن در بسته (ظرف های پلاستیکی) قرارگرفته و در دمای 1± 5/1 درجه ی سلسیوس سردخانه نگهداری شدند. نتایج به دست آمده از آزمایش نشان داد, پس از 45 روز انبارداری تیمار پوتریسین 2 میلی مولار با میانگین 97/1 درصد کمترین میزان کاهش وزن را نسبت به شاهد (95/3 درصد) نشان داد. تیمار پوتریسین 2 میلی مولار با میانگین 3/2 کیلوگرم نیرو مؤثرترین تیمار برای حفظ سفتی بوده است. در پایان زمان انبارداری, تیمارهای پوتریسین سبب کاهش آلودگی میکروبی در هر دو رقم شدند. در دوره ی نگهداری نیز تیمار پوتریسین 2 میلی مولار پس از گذشت 45 روز از آغاز انبارداری با میانگین log cfu g-132/1 کمترین و نمونه های شاهد با میانگین log cfu g-115/3 بیشترین میزان آلودگی را نشان دادند. پسته های تازه تیمارنشده افزایش در میزان اسیدیته, پراکسید, طعم و مزه ی نامطلوب (تندی), کاهش در میزان قند, شاخص های مختلف رنگ را نشان دادند. همه ی این تغییرپذیری ها به صورت معنی داری تحت تأثیر تیمارهای پوتریسین به تأخیر افتادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خنامانی، زهرا، میردهقان، سیدحسین، شمشیری، محمدحسین، و حکم آبادی، حسین. (1396). تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته ی تازه ی رقم های ’ فندقی‘ و ’ کله قوچی‘. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(1 )، 99-112. SID. https://sid.ir/paper/148020/fa

    Vancouver: کپی

    خنامانی زهرا، میردهقان سیدحسین، شمشیری محمدحسین، حکم آبادی حسین. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته ی تازه ی رقم های ’ فندقی‘ و ’ کله قوچی‘. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(1 ):99-112. Available from: https://sid.ir/paper/148020/fa

    IEEE: کپی

    زهرا خنامانی، سیدحسین میردهقان، محمدحسین شمشیری، و حسین حکم آبادی، “تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پسته ی تازه ی رقم های ’ فندقی‘ و ’ کله قوچی‘،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 1 ، pp. 99–112، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148020/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button