APA:
کپینصر، فهیمه، ربیعی، ولی، رضوی، فرهنگ، و خادمی، اورنگ. (1396). تأثیر بسته بندی نانو سیلیکات و پلی اتیلن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه ی خرمالو (Diospyros kaki Thunb). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(1 )، 203-217. SID. https://sid.ir/paper/148025/fa
Vancouver:
کپینصر فهیمه، ربیعی ولی، رضوی فرهنگ، خادمی اورنگ. تأثیر بسته بندی نانو سیلیکات و پلی اتیلن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه ی خرمالو (Diospyros kaki Thunb). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(1 ):203-217. Available from: https://sid.ir/paper/148025/fa
IEEE:
کپیفهیمه نصر، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی، و اورنگ خادمی، “تأثیر بسته بندی نانو سیلیکات و پلی اتیلن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه ی خرمالو (Diospyros kaki Thunb)،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 1 ، pp. 203–217، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148025/fa