APA:
کپیکریمی، روح اله، و میرزایی، فرزاد. (1397). تأثیر سه روش خشک کردن بر ویژگی های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 49(2 )، 475-491. SID. https://sid.ir/paper/148061/fa
Vancouver:
کپیکریمی روح اله، میرزایی فرزاد. تأثیر سه روش خشک کردن بر ویژگی های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1397؛49(2 ):475-491. Available from: https://sid.ir/paper/148061/fa
IEEE:
کپیروح اله کریمی، و فرزاد میرزایی، “تأثیر سه روش خشک کردن بر ویژگی های بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 49، no. 2 ، pp. 475–491، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148061/fa