مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,268
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

279
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش های کشاورزی ارگانیک، تلفیقی و متداول

صفحات

 صفحه شروع 413 | صفحه پایان 422

چکیده

 در این پژوهش, اثر تیمارهای ارگانیک, تلفیقی و متداول بر کیفیت میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در زمان برداشت بررسی شد. صفاتی مانند اندازه میوه, سفتی بافت, مواد جامد محلول(TSS) , اسیدیته قابل تیتراسیون (TA), کلروفیل کل, کارتنوئید کل, ویتامین C, فنل کل, ترکیبات فلاونوئیدی (کاتچین, کوئرستین 3- گالاکتوزاید, کوئرستین کل و کلروژنیک اسید) و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ها در دو سال اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که کارتنوئید کل, TA و TSS/TA میوه های کیوی ارگانیگ در مقایسه با میوه های متداول یا تلفیقی اختلاف معنی داری نداشتند, اما سفتی بافت میوه, TSS, ویتامینC , کلروفیل کل, فنل کل, نوع فلاونوئیدها مثل کوئرستین 3- گالاکتوزاید, کاتچین و کلروژنیک اسید و ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتری داشتند. میزان TSS و اندازه میوه ها در روش کشت متداول و تلفیقی به طور معنی داری بالاتر از ارگانیک بوده است, در حالی که اندازه میوه در تیمار ارگانیک اندکی کوچکتر و گرد شده بود. همبستگی منفی و معنی داری بین سفتی بافت و TSS میوه وجود داشت, اما سفتی بافت با فلاونوئید کل, ظرفیت آنتی اکسیدانی و کلروفیل کل همبستگی مثبت و معنی داری نشان دادند. در مجموع, نتایج نشان داد که ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه ها در روش کشاورزی ارگانیک می تواند بالاتر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عشورنژاد، مصطفی، قاسم نژاد، محمود، آقاجان زاده، سیروس، بخشی، داوود، و فتاحی مقدم، جواد. (1390). مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش های کشاورزی ارگانیک, تلفیقی و متداول. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 42(4)، 413-422. SID. https://sid.ir/paper/148104/fa

    Vancouver: کپی

    عشورنژاد مصطفی، قاسم نژاد محمود، آقاجان زاده سیروس، بخشی داوود، فتاحی مقدم جواد. مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش های کشاورزی ارگانیک, تلفیقی و متداول. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1390؛42(4):413-422. Available from: https://sid.ir/paper/148104/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی عشورنژاد، محمود قاسم نژاد، سیروس آقاجان زاده، داوود بخشی، و جواد فتاحی مقدم، “مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش های کشاورزی ارگانیک, تلفیقی و متداول،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 42، no. 4، pp. 413–422، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148104/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button