APA:
کپیعشورنژاد، مصطفی، قاسم نژاد، محمود، آقاجان زاده، سیروس، بخشی، داوود، و فتاحی مقدم، جواد. (1390). مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش های کشاورزی ارگانیک, تلفیقی و متداول. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 42(4)، 413-422. SID. https://sid.ir/paper/148104/fa
Vancouver:
کپیعشورنژاد مصطفی، قاسم نژاد محمود، آقاجان زاده سیروس، بخشی داوود، فتاحی مقدم جواد. مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش های کشاورزی ارگانیک, تلفیقی و متداول. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1390؛42(4):413-422. Available from: https://sid.ir/paper/148104/fa
IEEE:
کپیمصطفی عشورنژاد، محمود قاسم نژاد، سیروس آقاجان زاده، داوود بخشی، و جواد فتاحی مقدم، “مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش های کشاورزی ارگانیک, تلفیقی و متداول،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 42، no. 4، pp. 413–422، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148104/fa