مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

881
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

688
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از گونه های خوراکی زعفران بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی و مولکولی ISSR

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 61

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خوانساری نژاد، بیتا، حسن دخت، محمدرضا، ناظری، وحیده، و سورنی، ابوذر. (1394). ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از گونه های خوراکی زعفران بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی و مولکولی ISSR. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(1)، 51-61. SID. https://sid.ir/paper/148130/fa

    Vancouver: کپی

    خوانساری نژاد بیتا، حسن دخت محمدرضا، ناظری وحیده، سورنی ابوذر. ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از گونه های خوراکی زعفران بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی و مولکولی ISSR. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(1):51-61. Available from: https://sid.ir/paper/148130/fa

    IEEE: کپی

    بیتا خوانساری نژاد، محمدرضا حسن دخت، وحیده ناظری، و ابوذر سورنی، “ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از گونه های خوراکی زعفران بومی ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی و مولکولی ISSR،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 1، pp. 51–61، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148130/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button