Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,101
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

495
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته در طول دوره انبار بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هلوی رقم زعفرانی

صفحات

 صفحه شروع 401 | صفحه پایان 413

چکیده

 هلوی رقم زعفرانی یکی از میوه های مهم بومی ایران است. این میوه بسیار فسادپذیر است و ماندگاری کمی دارد. در پژوهش حاضر تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته با سه ترکیب گازی (O2 2 درصد +10 CO2  درصد و O2 2 درصد5 + CO2  درصد و (Air و دو نوع پوشش پلاستیکی (پلی اتیلن با دانسیته کم و پلی پروپیلن) بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و انبار مانی هلوی رقم زعفرانی در طول 9 هفته انبار مطالعه شد. میوه ها بعد از بسته بندی در سردخانه در دمای 1 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 90 درصد نگهداری شدند. هر هفته میوه های بسته بندی شده از انبار خارج شدند و به دنبال 24 ساعت نگهداری در دمای اتاق, از نظر فاکتورهای مختلف کیفی از قبیل کاهش وزن, سفتی بافت میوه, مواد جامد محلول, اسید قابل تیتراسیون, pH, ویتامین ث, اتیلن تولید شده و شاخص TSS/TA میوه اندازه گیری شده قرار گرفتند. نتایج نشان داد که در طول انبارداری سفتی,TA  و ویتامین ث کاهش و بقیه فاکتورها افزایش یافتند. پوشش پلی اتیلن pH,TA  و ویتامین ث را بهتر از پوشش پلی پروپیلن حفظ کرد. در حفظ سفتی میوه و TSS پوشش پلی پروپیلن بهتر بود. ترکیب گازی (O2 2 درصد+10 CO2  درصد) در حفظ سفتی, pH,TA  و شاخص TSS/TA بهتر از (2 O2 درصد +5 CO2  درصد) بود و بین ترکیبات گازی از نظر محتوای ویتامین ث اختلاف معنادار وجود نداشت. تولید اتیلن در ترکیب گازی (O2 2 درصد+10 CO2  درصد) کمتر از سایر تیمارها بود. در مجموع پوشش پلی اتیلن با ترکیب گازی (2 O2 درصد + CO2 10 درصد) سبب حفظ بهتر فاکتورهای کیفی pH, TA, ویتامین ث و شاخص TSS/TA میوه هلوی رقم زعفرانی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهروزی، شهرام، مستوفی، یونس، زمانی، ذبیح اله، و رنجبر، اسحاق. (1392). تاثیر بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته در طول دوره انبار بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هلوی رقم زعفرانی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 44(4)، 401-413. SID. https://sid.ir/paper/148253/fa

    Vancouver: کپی

    بهروزی شهرام، مستوفی یونس، زمانی ذبیح اله، رنجبر اسحاق. تاثیر بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته در طول دوره انبار بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هلوی رقم زعفرانی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1392؛44(4):401-413. Available from: https://sid.ir/paper/148253/fa

    IEEE: کپی

    شهرام بهروزی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، و اسحاق رنجبر، “تاثیر بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته در طول دوره انبار بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هلوی رقم زعفرانی،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 401–413، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148253/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا