مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,114
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

745
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تأثیر محلول پاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای

صفحات

 صفحه شروع 823 | صفحه پایان 832

چکیده

 به منظور بهبود عملکرد و کیفیت فلفل دلمه ای در شرایط گرم و خشک استان ایلام, تأثیر محلول پاشی با اسید جیبرلیک (50 میلی گرم بر لیتر) و کلسیم (5/0 درصد) در دو مرحله از رشد (اوایل و اواخر فصل برداشت, به ترتیب 70 و 120 روز پس از کاشت نشاءها) هرکدام با دو یا سه بار تکرار محلول پاشی در هر مرحله بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای رقم "کالیفرنیا واندر" به صورت یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی بررسی شد. نتایج بررسی ها نشان داد, محلول پاشی اسید جیبرلیک و کلسیم باعث افزایش میانگین عملکرد تک بوته, وزن, طول, قطر, حجم, سفتی بافت, ضخامت گوشت, وزن خشک, محتوای اسیدآسکوربیک, فعالیت پاداکسندگی (آنتی اکسیدانی), محتوای سبزینه ی (کلروفیل) a, سبزینه ی b و سبزینه ی کل و محتوای کلسیم بافت میوه در هر دو مرحله از رشد شد. محلول پاشی جیبرلین با سه تکرار در هر مرحله, بیشترین نقش را در بهبود ویژگی های فیزیکی میوه نشان داد. ازآنجایی که تأثیر جیبرلین و کلسیم بر همه ی صفات مورد ارزیابی, به جز چگالی میوه, به طور معنی داری در اواخر فصل بیشتر از اوایل فصل برداشت بود, محلول پاشی اسید جیبرلیک و کلسیم به ویژه در اواخر برداشت برای بهبود عملکرد و کیفیت فلفل دلمه ای توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، میثم، صیدی، مهدی، و خادمی، اورنگ. (1396). ارزیابی تأثیر محلول پاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(4 )، 823-832. SID. https://sid.ir/paper/148418/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی میثم، صیدی مهدی، خادمی اورنگ. ارزیابی تأثیر محلول پاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(4 ):823-832. Available from: https://sid.ir/paper/148418/fa

    IEEE: کپی

    میثم محمدی، مهدی صیدی، و اورنگ خادمی، “ارزیابی تأثیر محلول پاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. 4 ، pp. 823–832، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148418/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button