APA:
کپیداراب زاده، نازنین، فرحناکی، عسگر، مجذوبی، مهسا، و مصباحی، غلامرضا. (1391). مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(2)، 113-122. SID. https://sid.ir/paper/148465/fa
Vancouver:
کپیداراب زاده نازنین، فرحناکی عسگر، مجذوبی مهسا، مصباحی غلامرضا. مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(2):113-122. Available from: https://sid.ir/paper/148465/fa
IEEE:
کپینازنین داراب زاده، عسگر فرحناکی، مهسا مجذوبی، و غلامرضا مصباحی، “مقایسه رفتار صمغ دانه خرنوب محلی ایران با صمغ دانه خرنوب تجاری و کتیرا در فرمولاسیون سس کچاپ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 113–122، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148465/fa