مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,349
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

807
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 154

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری عقدایی، سیدسهیل، اعلمی، مهران، صادقی ماهونک، علیرضا، و جعفری، سیدمهدی. (1391). تاثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(2)، 141-154. SID. https://sid.ir/paper/148466/fa

    Vancouver: کپی

    امیری عقدایی سیدسهیل، اعلمی مهران، صادقی ماهونک علیرضا، جعفری سیدمهدی. تاثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(2):141-154. Available from: https://sid.ir/paper/148466/fa

    IEEE: کپی

    سیدسهیل امیری عقدایی، مهران اعلمی، علیرضا صادقی ماهونک، و سیدمهدی جعفری، “تاثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه به عنوان مقلد چربی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 141–154، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148466/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button