مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

988
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

636
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت، مواد جامد محلول، اسیدیته و pH خرمای کبکاب

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 140

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    چراغی دهدزی، سیما، و همدمی، ناصر. (1391). اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت, مواد جامد محلول, اسیدیته و pH خرمای کبکاب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(2)، 131-140. SID. https://sid.ir/paper/148468/fa

    Vancouver: کپی

    چراغی دهدزی سیما، همدمی ناصر. اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت, مواد جامد محلول, اسیدیته و pH خرمای کبکاب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(2):131-140. Available from: https://sid.ir/paper/148468/fa

    IEEE: کپی

    سیما چراغی دهدزی، و ناصر همدمی، “اثر انبارداری در دماهای مختلف بر میزان رطوبت, مواد جامد محلول, اسیدیته و pH خرمای کبکاب،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 131–140، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148468/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا