APA:
کپیمویدزاده، ساینا، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1391). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(2)، 201-214. SID. https://sid.ir/paper/148470/fa
Vancouver:
کپیمویدزاده ساینا، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(2):201-214. Available from: https://sid.ir/paper/148470/fa
IEEE:
کپیساینا مویدزاده، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست همزده بدون چربی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 201–214، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148470/fa