APA:
کپیعلیرضالو، کاظم، فتحی آچاچلویی، بهرام، و حبیبی نوده، فاطمه. (1391). اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(2)، 103-112. SID. https://sid.ir/paper/148474/fa
Vancouver:
کپیعلیرضالو کاظم، فتحی آچاچلویی بهرام، حبیبی نوده فاطمه. اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(2):103-112. Available from: https://sid.ir/paper/148474/fa
IEEE:
کپیکاظم علیرضالو، بهرام فتحی آچاچلویی، و فاطمه حبیبی نوده، “اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 103–112، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148474/fa