مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,059
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

679
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن، ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 112

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیرضالو، کاظم، فتحی آچاچلویی، بهرام، و حبیبی نوده، فاطمه. (1391). اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(2)، 103-112. SID. https://sid.ir/paper/148474/fa

    Vancouver: کپی

    علیرضالو کاظم، فتحی آچاچلویی بهرام، حبیبی نوده فاطمه. اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(2):103-112. Available from: https://sid.ir/paper/148474/fa

    IEEE: کپی

    کاظم علیرضالو، بهرام فتحی آچاچلویی، و فاطمه حبیبی نوده، “اثر شرایط محیطی روی مقدار روغن, ویژگی های فیزیکی شیمیایی و اسید چرب روغن کرچک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 2، pp. 103–112، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148474/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا