APA:
کپیمشگین فر، نسیم، صادقی ماهونک، علیرضا، ضیایی فر، امان محمد، قربانی، محمد، و کاشانی نژاد، مهدی. (1393). بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از محصولات جانبی صنایع گوشت به کمک روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(2)، 215-225. SID. https://sid.ir/paper/148485/fa
Vancouver:
کپیمشگین فر نسیم، صادقی ماهونک علیرضا، ضیایی فر امان محمد، قربانی محمد، کاشانی نژاد مهدی. بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از محصولات جانبی صنایع گوشت به کمک روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(2):215-225. Available from: https://sid.ir/paper/148485/fa
IEEE:
کپینسیم مشگین فر، علیرضا صادقی ماهونک، امان محمد ضیایی فر، محمد قربانی، و مهدی کاشانی نژاد، “بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از محصولات جانبی صنایع گوشت به کمک روش سطح پاسخ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 215–225، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148485/fa