APA:
کپیعبدالهی، رحیم، اصغری، محمدرضا، و اسماعیلی، محسن. (1389). تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(1)، 177-190. SID. https://sid.ir/paper/148487/fa
Vancouver:
کپیعبدالهی رحیم، اصغری محمدرضا، اسماعیلی محسن. تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(1):177-190. Available from: https://sid.ir/paper/148487/fa
IEEE:
کپیرحیم عبدالهی، محمدرضا اصغری، و محسن اسماعیلی، “تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 1، pp. 177–190، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148487/fa