مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,219
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

754
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘

صفحات

 صفحه شروع 177 | صفحه پایان 190

چکیده

 امروزه, به دلیل اثرات مضر مواد شیمیایی بر سلامت انسان و محیط زیست استفاده از این مواد با محدودیت هایی روبرو است. از این رو یافتن مواد سالم برای استفاده در تکنولوژی پس از برداشت میوه ها و سبزی ها ضروری می باشد. در این پ‍ژوهش اثر نیتریک اکسید در غلظت های 5 ,3 ,0 و 8 میکرومول در لیتر و پوتریسین در غلظت های 0 و 2 میلی مول در لیتر بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه های توت فرنگی رقم ‘سلوا’ پس از 15 روز نگهداری در دمای 2.5 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 85 تا 95 درصد مورد مطالعه قرار گرفت. صفاتی چون سفتی بافت میوه, بازار پسندی, اسیدیته کل, فنول کل, ویتامین ث, مواد جامد محلول و رنگ میوه ارزیابی شدند. تیمار میوه ها با 5 میکرومول در لیتر نیتریک اکسید به طور معنی داری باعث حفظ کیفیت میوه ها در پایان مدت نگهداری گردید. تیمار ترکیبی نیتریک اکسید با پوتریسین به طور معنی داری از نرم شدن میوه ها جلوگیری کرد. این مطالعه نشان داد که نیتریک اکسید و پوتریسپن باعث حفظ ویتامین ث و فنول کل می گردد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که استفاده از نیتریک اکسید و پوتریسین می تواند به عنوان راهبرد موثری در تکنولوژی پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا معرفی گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالهی، رحیم، اصغری، محمدرضا، و اسماعیلی، محسن. (1389). تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(1)، 177-190. SID. https://sid.ir/paper/148487/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالهی رحیم، اصغری محمدرضا، اسماعیلی محسن. تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(1):177-190. Available from: https://sid.ir/paper/148487/fa

    IEEE: کپی

    رحیم عبدالهی، محمدرضا اصغری، و محسن اسماعیلی، “تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 1، pp. 177–190، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148487/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button