APA:
کپیزمردی، شهین، خسروشاهی اصل، اصغر، رضوی روحانی، سیدمهدی، تاجیک، حسین، و میرآقایی، سمیه. (1389). تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان مایه کشت الحاقی به دو صورت آزاد و کپسوله بر الگوی پروتئولیز و لیپولیز در پنیر سفید ایرانی فراپالایش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(1)، 117-133. SID. https://sid.ir/paper/148488/fa
Vancouver:
کپیزمردی شهین، خسروشاهی اصل اصغر، رضوی روحانی سیدمهدی، تاجیک حسین، میرآقایی سمیه. تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان مایه کشت الحاقی به دو صورت آزاد و کپسوله بر الگوی پروتئولیز و لیپولیز در پنیر سفید ایرانی فراپالایش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(1):117-133. Available from: https://sid.ir/paper/148488/fa
IEEE:
کپیشهین زمردی، اصغر خسروشاهی اصل، سیدمهدی رضوی روحانی، حسین تاجیک، و سمیه میرآقایی، “تاثیر لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان مایه کشت الحاقی به دو صورت آزاد و کپسوله بر الگوی پروتئولیز و لیپولیز در پنیر سفید ایرانی فراپالایش،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 1، pp. 117–133، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148488/fa