مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,690
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

202
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر خشک کردن آفتابی بر کیفیت رطب مضافتی

صفحات

 صفحه شروع 136 | صفحه پایان 146

چکیده

 خشک کردن رطب مضافتی در آفتاب اگر به موقع انجام شود, یکی از روشهای پیش گیری از فساد رطب است. در این پژوهش نمونه ها پس از چیده شدن, در مکانی مناسب و دور از آسیب پرندگان, جوندگان و شرایط جوی در مقابل آفتاب پهن شدند. در فواصل زمانی 12 ساعت مقداری از نمونه های رطب انتخاب شد و میزان رطوبت, اسیدیته و ویژگیهای کیفی شامل بافت, دو پوسته شدن, چروکیدگی و قابلیت قبول کلی آنها ارزیابی گردید. عملیات خشک کردن نمونه ها در شهرستان کرمان با موقعیت جغرافیایی ´56o58 شرقی و ´30o15 شمالی و در ارتفاع 1753.8 متر از سطح دریا, در فضای باز با درجه حرارت هوای محیط  38.5 -6.6درجه سانتیگراد, رطوبت نسبی 27.4 -5.3 درصد, سرعت باد 6.9 -0.0  متر بر ثانیه و تشعشع خورشیدی 954.9 -803.8 وات بر مترمربع انجام گردید. با افزایش زمان خشک کردن رطب مضافتی, میزان اسیدیته به علت فعالیت میکرو ارگانیسم ها افزایش و کیفیت ارگانولپتیکی آنها, به ویژه پس از 48 ساعت خشک شدن به رطوبت های کمتر از 22 درصد کاهش یافت. به منظور خشک کردن رطب مضافتی تا رطوبت 22 درصد, مدت زمان 48 ساعت پیشنهاد می گردد. زمان خشک کردن طولانی تر باعث کاهش پذیرش کلی و در زمانهای کمتر احتمال تخمیر, ترش و فاسد شدن رطب زیاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رجبعلی پورچشمه گز، علی اصغر، و فولادی، محمدحسن. (1389). اثر خشک کردن آفتابی بر کیفیت رطب مضافتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(1)، 136-146. SID. https://sid.ir/paper/148496/fa

    Vancouver: کپی

    رجبعلی پورچشمه گز علی اصغر، فولادی محمدحسن. اثر خشک کردن آفتابی بر کیفیت رطب مضافتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(1):136-146. Available from: https://sid.ir/paper/148496/fa

    IEEE: کپی

    علی اصغر رجبعلی پورچشمه گز، و محمدحسن فولادی، “اثر خشک کردن آفتابی بر کیفیت رطب مضافتی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 1، pp. 136–146، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148496/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button