مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,313
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

839
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان پایداری هزینه واردات و تنوع و تخصص در تولید، صادرات و واردات انواع گوشت در ایران

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 68

چکیده

 در این مطالعه تنوع و تخصص در تولید, صادرات و واردات انواع گوشت در ایران و همچنین پایداری هزینه واردات این محصولات به ایران در فاصله سال های 1340 تا 1383 بررسی شد. برای بررسی تنوع و تخصص از شاخص هرفیندال استفاده شد. برای ارزیابی پایداری هزینه واردات ابتدا تابع هزینه واردات با توجه به متغیر زمان برآورد و سپس میزان ناپایداری محاسبه گردید. بر اساس نتایج در تولید گوشت در سال های 1340تا 1347 تخصص بیشتر در جهت تولید گوشت قرمز و در سال های 1361 تا 1383 تخصص بیشتر در جهت تولید گوشت مرغ وجود داشته است. در طول دوره, الگوی تولید گوشت دارای تغییرات تدریجی در جهت تولید بیشتر گوشت مرغ بوده است. ایران در زمینه ی صادرات گوشت در دوره ی مورد بررسی دارای تخصص بوده, هرچند که در سال های آخر دوره به طرف تنوع در صادرات گوشت حرکت کرده است. در واردات گوشت در فاصله سال های 1340 تا 1343 تنوع, سال های 1344 تا 1351 تخصص, سال های 1352تا 1365 تنوع و در بقیه دوره تخصص وجود داشته است. دلیل اصلی نوسان هزینه ی واردات انواع گوشت به طور کلی و گوشت قرمز و مرغ, مقدار واردات و نه قیمت وارداتی بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی، رهام، و بخشوده، محمد. (1388). بررسی میزان پایداری هزینه واردات و تنوع و تخصص در تولید, صادرات و واردات انواع گوشت در ایران. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 19.1(2)، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/148499/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی رهام، بخشوده محمد. بررسی میزان پایداری هزینه واردات و تنوع و تخصص در تولید, صادرات و واردات انواع گوشت در ایران. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛19.1(2):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/148499/fa

    IEEE: کپی

    رهام رحمانی، و محمد بخشوده، “بررسی میزان پایداری هزینه واردات و تنوع و تخصص در تولید, صادرات و واردات انواع گوشت در ایران،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 19.1، no. 2، pp. 57–68، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148499/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button