APA:
کپیامیدبیگی، رضا، علیرضالو، ابوالفضل، علیرضالو، کاظم، و حبیبی نوده، فاطمه. (1388). ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک در آذربایجان شرقی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 19.1(2)، 69-78. SID. https://sid.ir/paper/148503/fa
Vancouver:
کپیامیدبیگی رضا، علیرضالو ابوالفضل، علیرضالو کاظم، حبیبی نوده فاطمه. ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک در آذربایجان شرقی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛19.1(2):69-78. Available from: https://sid.ir/paper/148503/fa
IEEE:
کپیرضا امیدبیگی، ابوالفضل علیرضالو، کاظم علیرضالو، و فاطمه حبیبی نوده، “ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک در آذربایجان شرقی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 19.1، no. 2، pp. 69–78، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148503/fa