مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,412
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

780
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک در آذربایجان شرقی

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 78

چکیده

 کاربردهای متعدد روغن کرچک به دلیل خصوصیات فیزیک و شیمیایی منحصر به فرد آن, در صنایع دارویی, شیمیایی, بهداشتی, آرایشی, بیودیزل و اخیرا در صنایع غذایی باعث شده است تا پژوهش های زیادی روی آن انجام بگیرد. در این تحقیق کیفیت, محتوای روغن و خصوصیات فیزیک و شیمیایی روغن کرچک در منطقه آذربایجان شرقی مورد مطالعه قرار گرفت. در نمونه های آنالیز شده محتوای روغن (52-35%), رطوبت (0.7 0.3-%), ضریب شکست (1.42-1.404), میزان کلروفیل (0.17-0.39mg Pheophytin.kg Oil), عدد اسیدی(0.2-0.9 mg NaOH/g Oil) , عدد پروکسید (0-0.012 meq O2/Kg Oil) , عدد صابونی (167-178.5 mg KOH/g) و عدد یدی (75-86 g I2/100 g) بودند. روغن کرچک های حاصل از مناطق مختلف از لحاظ محتوای روغن, میزان رطوبت, کلروفیل, عدد اسیدی, عدد صابونی و عدد یدی در سطح (p<0.05) اختلاف معنی داری را نشان دادند اما از لحاظ میزان ضریب شکست و عدد پروکسید در سطح (p<0.05) دارای اختلاف معنی داری نبودند. از لحاظ محتوای روغن, منطقه مرند دارای بیشترین عملکرد بود. این تحقیق اولین گزارش از بررسی محتوای روغن و خصوصیات فیزیک و شیمیایی روغن استخراجی از دانه های کرچک برداشت شده از نواحی مختلف آذربایجان شرقی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    امیدبیگی، رضا، علیرضالو، ابوالفضل، علیرضالو، کاظم، و حبیبی نوده، فاطمه. (1388). ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک در آذربایجان شرقی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 19.1(2)، 69-78. SID. https://sid.ir/paper/148503/fa

    Vancouver: کپی

    امیدبیگی رضا، علیرضالو ابوالفضل، علیرضالو کاظم، حبیبی نوده فاطمه. ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک در آذربایجان شرقی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛19.1(2):69-78. Available from: https://sid.ir/paper/148503/fa

    IEEE: کپی

    رضا امیدبیگی، ابوالفضل علیرضالو، کاظم علیرضالو، و فاطمه حبیبی نوده، “ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک در آذربایجان شرقی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 19.1، no. 2، pp. 69–78، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148503/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button