APA:
کپیفرهادی چیتگر، محمد، وریدی، مهدی، وریدی، محمدجواد، و شهیدی، فخری. (1393). ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(1)، 63-76. SID. https://sid.ir/paper/148516/fa
Vancouver:
کپیفرهادی چیتگر محمد، وریدی مهدی، وریدی محمدجواد، شهیدی فخری. ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(1):63-76. Available from: https://sid.ir/paper/148516/fa
IEEE:
کپیمحمد فرهادی چیتگر، مهدی وریدی، محمدجواد وریدی، و فخری شهیدی، “ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 1، pp. 63–76، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148516/fa