APA:
کپیلشکری، فاطمه، محمدزاده میلانی، جعفر، و معتمدزادگان، علی. (1391). بررسی پدیده بیاتی در نان بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج ارقام ایرانی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(4)، 455-464. SID. https://sid.ir/paper/148518/fa
Vancouver:
کپیلشکری فاطمه، محمدزاده میلانی جعفر، معتمدزادگان علی. بررسی پدیده بیاتی در نان بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج ارقام ایرانی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(4):455-464. Available from: https://sid.ir/paper/148518/fa
IEEE:
کپیفاطمه لشکری، جعفر محمدزاده میلانی، و علی معتمدزادگان، “بررسی پدیده بیاتی در نان بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج ارقام ایرانی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 4، pp. 455–464، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148518/fa