مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

920
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

562
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پارامترهای سینتیک اکسیداسیون روغن سویا تحت تاثیر غلظت های مختلف اسید گالیک

صفحات

 صفحه شروع 373 | صفحه پایان 382

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورفلاح، زهرا، الهامی راد، امیرحسین، مشکانی، سیدمحمد، نهاردانی، منیره، و محمدی، مرتضی. (1391). بررسی پارامترهای سینتیک اکسیداسیون روغن سویا تحت تاثیر غلظت های مختلف اسید گالیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(4)، 373-382. SID. https://sid.ir/paper/148520/fa

    Vancouver: کپی

    پورفلاح زهرا، الهامی راد امیرحسین، مشکانی سیدمحمد، نهاردانی منیره، محمدی مرتضی. بررسی پارامترهای سینتیک اکسیداسیون روغن سویا تحت تاثیر غلظت های مختلف اسید گالیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(4):373-382. Available from: https://sid.ir/paper/148520/fa

    IEEE: کپی

    زهرا پورفلاح، امیرحسین الهامی راد، سیدمحمد مشکانی، منیره نهاردانی، و مرتضی محمدی، “بررسی پارامترهای سینتیک اکسیداسیون روغن سویا تحت تاثیر غلظت های مختلف اسید گالیک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 4، pp. 373–382، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148520/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا