APA:
کپیپورفلاح، زهرا، الهامی راد، امیرحسین، مشکانی، سیدمحمد، نهاردانی، منیره، و محمدی، مرتضی. (1391). بررسی پارامترهای سینتیک اکسیداسیون روغن سویا تحت تاثیر غلظت های مختلف اسید گالیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(4)، 373-382. SID. https://sid.ir/paper/148520/fa
Vancouver:
کپیپورفلاح زهرا، الهامی راد امیرحسین، مشکانی سیدمحمد، نهاردانی منیره، محمدی مرتضی. بررسی پارامترهای سینتیک اکسیداسیون روغن سویا تحت تاثیر غلظت های مختلف اسید گالیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(4):373-382. Available from: https://sid.ir/paper/148520/fa
IEEE:
کپیزهرا پورفلاح، امیرحسین الهامی راد، سیدمحمد مشکانی، منیره نهاردانی، و مرتضی محمدی، “بررسی پارامترهای سینتیک اکسیداسیون روغن سویا تحت تاثیر غلظت های مختلف اسید گالیک،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 4، pp. 373–382، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148520/fa