APA:
کپیمجذوبی، مهسا، عابدی، الهه، و فرحناکی، عسگر. (1391). تاثیر غلظت نمک طعام بر خواص عملکردی گلوتن طبیعی و استیله شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(4)، 361-371. SID. https://sid.ir/paper/148527/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، عابدی الهه، فرحناکی عسگر. تاثیر غلظت نمک طعام بر خواص عملکردی گلوتن طبیعی و استیله شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(4):361-371. Available from: https://sid.ir/paper/148527/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، الهه عابدی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر غلظت نمک طعام بر خواص عملکردی گلوتن طبیعی و استیله شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 4، pp. 361–371، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148527/fa