APA:
کپیبامیار، المیرا، محمدزاده میلانی، جعفر، و سیدجعفرنظری، سیدسامان. (1394). تاثیر انواع مخمر بر میزان آفلاتوکسین B1 طی فرایند تهیه نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 339-346. SID. https://sid.ir/paper/148535/fa
Vancouver:
کپیبامیار المیرا، محمدزاده میلانی جعفر، سیدجعفرنظری سیدسامان. تاثیر انواع مخمر بر میزان آفلاتوکسین B1 طی فرایند تهیه نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):339-346. Available from: https://sid.ir/paper/148535/fa
IEEE:
کپیالمیرا بامیار، جعفر محمدزاده میلانی، و سیدسامان سیدجعفرنظری، “تاثیر انواع مخمر بر میزان آفلاتوکسین B1 طی فرایند تهیه نان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 339–346، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148535/fa