APA:
کپیفتحی آچاچلویی، بهرام، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، پیغمبردوست، سیدهادی، اسمعیلی، محسن، و علیجانی، صادق. (1392). تولید پنیر فرآسودمند کم چرب با جایگزینی پودرهای گردو یا بزرک به جای چربی شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(3)، 305-317. SID. https://sid.ir/paper/148548/fa
Vancouver:
کپیفتحی آچاچلویی بهرام، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، پیغمبردوست سیدهادی، اسمعیلی محسن، علیجانی صادق. تولید پنیر فرآسودمند کم چرب با جایگزینی پودرهای گردو یا بزرک به جای چربی شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(3):305-317. Available from: https://sid.ir/paper/148548/fa
IEEE:
کپیبهرام فتحی آچاچلویی، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، سیدهادی پیغمبردوست، محسن اسمعیلی، و صادق علیجانی، “تولید پنیر فرآسودمند کم چرب با جایگزینی پودرهای گردو یا بزرک به جای چربی شیر،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 3، pp. 305–317، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148548/fa