APA:
کپینظری، بهروز، حق نظری، سیمین، و بلندی، مرضیه. (1392). فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی بستنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(3)، 357-366. SID. https://sid.ir/paper/148549/fa
Vancouver:
کپینظری بهروز، حق نظری سیمین، بلندی مرضیه. فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی بستنی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(3):357-366. Available from: https://sid.ir/paper/148549/fa
IEEE:
کپیبهروز نظری، سیمین حق نظری، و مرضیه بلندی، “فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی بستنی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 3، pp. 357–366، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148549/fa