APA:
کپیمجذوبی، مهسا، و بی پروا، پانیذ. (1392). تاثیر افزودن اسید استیک بر برخی ویژگی های فیزیکی شیمیایی نشاسته گندم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(3)، 347-355. SID. https://sid.ir/paper/148551/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، بی پروا پانیذ. تاثیر افزودن اسید استیک بر برخی ویژگی های فیزیکی شیمیایی نشاسته گندم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(3):347-355. Available from: https://sid.ir/paper/148551/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، و پانیذ بی پروا، “تاثیر افزودن اسید استیک بر برخی ویژگی های فیزیکی شیمیایی نشاسته گندم،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 3، pp. 347–355، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148551/fa