مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,219
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید مایع غنی ساز آرتمیا (سوپر سلکو) با استفاده از توان کشور

صفحات

 صفحه شروع 589 | صفحه پایان 597

چکیده

 در این پژوهش, با مهندسی معکوس ترکیب سوپرسلکوی وارداتی از کشور بلژیک مشخص شد و برای تولید مشابه داخلی از روغن چشم تن ماهیان و روغن ماهی مرکب به همراه ضایعات روغن کشی زیتون استفاده گردید. ضمن آنالیز سوسپانسیون های حاصله با دستگاه کروماتوگرافی گازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا با دو تیمار سوپرسلکوی وارداتی و ساخت داخل هر یک در سه تکرار طبق روش استاندارد غنی سازی گردید که آنالیز با GC درصد غنی شدگی در دو گروه سوپر سلکوی وارداتی و داخلی را به ترتیب 27.47±2, 22.14±2 بدون اختلاف معنی دار نشان داد. در مرحله دوم آزمایش 500 لارو تازه به تغذیه افتاده ماهی قزل آلا به مدت 30 روز با 4 جیره غذایی و در 3 تکرار شامل (1) غذای کنسانتره کارخانه ای, (2) غذای کنسانتره با ناپلی آرتمیا معمولی, (3) غذای کنسانتره با ناپلی آرتمیا غنی شده با سوپر سلکو وارداتی و (4) غذای کنسانتره با ناپلی آرتمیای غنی شده با سوپر سلکوی تهیه شده به روش مهندسی معکوس تغذیه شدند. نتایج نشان داد که تیمارهای 1 و 2 با تیمارهای 3 و 4 اختلاف معنی دار در درصد بقاء, ضریب رشد, طول کل و وزن نهایی داشتند (P<0.05). میزان تلفات, طول نهایی و ضریب رشد در تیمار 1 کمترین و نسبت به بقیه تیمارها اختلاف معنی داری نشان داد حال آنکه وزن نهایی در تیمار 1 و 2 کمترین همراه با اختلاف آماری با تیمارهای 3 و 4 نشان داده شد. بنظر می رسد می توان از این مایع غنی ساز داخلی به جای نوع وارداتی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدپور، یوسفعلی، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1393). تولید مایع غنی ساز آرتمیا (سوپر سلکو) با استفاده از توان کشور. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(4)، 589-597. SID. https://sid.ir/paper/148559/fa

    Vancouver: کپی

    اسدپور یوسفعلی، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تولید مایع غنی ساز آرتمیا (سوپر سلکو) با استفاده از توان کشور. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(4):589-597. Available from: https://sid.ir/paper/148559/fa

    IEEE: کپی

    یوسفعلی اسدپور، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “تولید مایع غنی ساز آرتمیا (سوپر سلکو) با استفاده از توان کشور،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 4، pp. 589–597، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148559/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button