APA:
کپیابراهیم زادگان، سمانه، و زمردی، شهین. (1393). زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L10) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و تاثیر آنها بر خواص کیفی و ریزساختاری دوغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(4)، 531-541. SID. https://sid.ir/paper/148560/fa
Vancouver:
کپیابراهیم زادگان سمانه، زمردی شهین. زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L10) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و تاثیر آنها بر خواص کیفی و ریزساختاری دوغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(4):531-541. Available from: https://sid.ir/paper/148560/fa
IEEE:
کپیسمانه ابراهیم زادگان، و شهین زمردی، “زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L10) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و تاثیر آنها بر خواص کیفی و ریزساختاری دوغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 4، pp. 531–541، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148560/fa