APA:
کپیروانفر، نفیسه، محمدزاده میلانی، جعفر، و رفتنی امیری، زینب. (1393). ارزیابی تاثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی خمیر و نان بربری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(4)، 487-496. SID. https://sid.ir/paper/148564/fa
Vancouver:
کپیروانفر نفیسه، محمدزاده میلانی جعفر، رفتنی امیری زینب. ارزیابی تاثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی خمیر و نان بربری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(4):487-496. Available from: https://sid.ir/paper/148564/fa
IEEE:
کپینفیسه روانفر، جعفر محمدزاده میلانی، و زینب رفتنی امیری، “ارزیابی تاثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی خمیر و نان بربری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 4، pp. 487–496، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148564/fa