APA:
کپیسربازی، محمد، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، و رافت، سیدعباس. (1393). تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر کوزه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(4)، 507-517. SID. https://sid.ir/paper/148566/fa
Vancouver:
کپیسربازی محمد، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، رافت سیدعباس. تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر کوزه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(4):507-517. Available from: https://sid.ir/paper/148566/fa
IEEE:
کپیمحمد سربازی، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و سیدعباس رافت، “تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر کوزه،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 4، pp. 507–517، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148566/fa