مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,700
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

807
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر کوزه

صفحات

 صفحه شروع 507 | صفحه پایان 517

چکیده

 پنیر کوزه (پنیر کوپه) در استان های شمال غرب کشور به طور سنتی از شیر خام تولید می شود و امروزه برخی از تولیدکنندگان پنیر کوزه ای از دبه پلاستیکی و یا حلب فلزی به جای کوزه سفالی استفاده می کنند. هدف از انجام این پژوهش, بررسی تاثیر پاستوریزاسیون و جنس ظرف بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر کوزه ای در طی 120 روز رسیدن پنیر کوزه ای بود. نتایج بررسی ها نشان داد که قبل از پر کردن پنیر در کوزه و ظرف پلاستیکی, پنیرهای پاستوریزه نمک و pH بالاتری داشتند و در روز 120 رسیدن پنیرها, پاستوریزاسیون موجب افزایش اسیدیته در پنیر کوزه ای و افزایش pH در پنیر رسیده بسته بندی پلاستیک شد. همچنین استفاده از کوزه سفالی به عنوان ظرف بسته بندی باعث افزایش pH, ماده خشک, نمک, خاکستر, چربی, پروتئین و طعم کلی پنیر گردید, در حالیکه ظرف پلاستیکی باعث افزایش اسیدیته و لیپولیز پنیر شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سربازی، محمد، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، و رافت، سیدعباس. (1393). تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر کوزه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(4)، 507-517. SID. https://sid.ir/paper/148566/fa

    Vancouver: کپی

    سربازی محمد، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، رافت سیدعباس. تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر کوزه. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(4):507-517. Available from: https://sid.ir/paper/148566/fa

    IEEE: کپی

    محمد سربازی، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و سیدعباس رافت، “تاثیر پاستوریزاسیون و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر کوزه،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 4، pp. 507–517، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148566/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button