مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

897
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

845
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید

صفحات

 صفحه شروع 511 | صفحه پایان 520

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اصغری، محمدرضا، و شهامت، محمد. (1392). تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(4)، 511-520. SID. https://sid.ir/paper/148576/fa

    Vancouver: کپی

    اصغری محمدرضا، شهامت محمد. تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(4):511-520. Available from: https://sid.ir/paper/148576/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا اصغری، و محمد شهامت، “تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 4، pp. 511–520، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148576/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا