APA:
کپیاصغری، محمدرضا، و شهامت، محمد. (1392). تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(4)، 511-520. SID. https://sid.ir/paper/148576/fa
Vancouver:
کپیاصغری محمدرضا، شهامت محمد. تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(4):511-520. Available from: https://sid.ir/paper/148576/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا اصغری، و محمد شهامت، “تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 4، pp. 511–520، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148576/fa