مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,007
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم متخلخل استات سلولز و امکان جایگزینی آن با کیسه وارداتی چای

صفحات

 صفحه شروع 667 | صفحه پایان 676

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید. ز

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی اصغرزاده، فرزانه، کرامت، جواد، گلی، سیدامیرحسین، و فتحی، میلاد. (1394). بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم متخلخل استات سلولز و امکان جایگزینی آن با کیسه وارداتی چای. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(4)، 667-676. SID. https://sid.ir/paper/148586/fa

    Vancouver: کپی

    علی اصغرزاده فرزانه، کرامت جواد، گلی سیدامیرحسین، فتحی میلاد. بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم متخلخل استات سلولز و امکان جایگزینی آن با کیسه وارداتی چای. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(4):667-676. Available from: https://sid.ir/paper/148586/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه علی اصغرزاده، جواد کرامت، سیدامیرحسین گلی، و میلاد فتحی، “بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم متخلخل استات سلولز و امکان جایگزینی آن با کیسه وارداتی چای،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 4، pp. 667–676، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148586/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا