APA:
کپیرفتنی امیری، زینب، محمودی، محمدجواد، و علیمی، مزدک. (1392). تاثیر مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی بر روی کیفیت ماست بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 133-142. SID. https://sid.ir/paper/148598/fa
Vancouver:
کپیرفتنی امیری زینب، محمودی محمدجواد، علیمی مزدک. تاثیر مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی بر روی کیفیت ماست بدون چربی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):133-142. Available from: https://sid.ir/paper/148598/fa
IEEE:
کپیزینب رفتنی امیری، محمدجواد محمودی، و مزدک علیمی، “تاثیر مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی بر روی کیفیت ماست بدون چربی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 133–142، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148598/fa