APA:
کپیناصحی، بهزاد. (1392). بررسی روش های مختلف ارزیابی رنگ در اسپاگتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 47-57. SID. https://sid.ir/paper/148599/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد. بررسی روش های مختلف ارزیابی رنگ در اسپاگتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):47-57. Available from: https://sid.ir/paper/148599/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، “بررسی روش های مختلف ارزیابی رنگ در اسپاگتی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 47–57، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148599/fa