مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,229
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

633
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی روش های مختلف ارزیابی رنگ در اسپاگتی

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 57

چکیده

 فرآورده های ماکارونی در تمام کشورهای دنیا, محصولی شناخته شده هستند. مصرف سرانه فرآورده های ماکارونی در کشور طی سال های اخیر در کشور افزایش یافته است. با توجه به اهمیت این فرآورده ها, ارائه روشی مناسب برای ارزیابی کیفی آنها مورد نیاز است. در این پژوهش, از روش های ارزیابی حسی, هانتر لب, مونیلتا و روش پردازش تصویر برای سنجش رنگ اسپاگتی که نشان دهنده کیفیت کلی آن است, استفاده شد. نتایج نشان داد که مدل های برازش داده شده برای روش های حسی و پردازش تصویر از صحت بالایی برخوردار است. هر چند این مدل ها در روش های هانتر لب و مونیلتا صحت زیادی ندارند. همچنین بررسی ضریب همبستگی بین روش های مختلف نشان داد که شاخص اشباعیت روش پردازش تصویر از همبستگی خوبی (حدود %70) با روش حسی و شاخص زردی روش های هانتر لب و مونیلتا برخوردار است, بنابراین با تعیین آن می توان مقدار زردی رنگ فرآورده را با اطمینان زیادی برآورد و پیشگویی نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناصحی، بهزاد. (1392). بررسی روش های مختلف ارزیابی رنگ در اسپاگتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 47-57. SID. https://sid.ir/paper/148599/fa

    Vancouver: کپی

    ناصحی بهزاد. بررسی روش های مختلف ارزیابی رنگ در اسپاگتی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):47-57. Available from: https://sid.ir/paper/148599/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد ناصحی، “بررسی روش های مختلف ارزیابی رنگ در اسپاگتی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 47–57، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148599/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا