APA:
کپیخراسانچی، نیلوفر، پیغمبردوست، سیدهادی، حجازی، محمدامین، و رافت، سیدعباس. (1392). استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC 1058) و روتری (ATCC 1655) به عنوان آغازگر در تهیه خمیرترش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 81-95. SID. https://sid.ir/paper/148601/fa
Vancouver:
کپیخراسانچی نیلوفر، پیغمبردوست سیدهادی، حجازی محمدامین، رافت سیدعباس. استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC 1058) و روتری (ATCC 1655) به عنوان آغازگر در تهیه خمیرترش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):81-95. Available from: https://sid.ir/paper/148601/fa
IEEE:
کپینیلوفر خراسانچی، سیدهادی پیغمبردوست، محمدامین حجازی، و سیدعباس رافت، “استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC 1058) و روتری (ATCC 1655) به عنوان آغازگر در تهیه خمیرترش،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 81–95، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148601/fa