مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

986
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

240
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC 1058) و روتری (ATCC 1655) به عنوان آغازگر در تهیه خمیرترش

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 95

چکیده

 نان یک محصول فسادپذیر می باشد که بهترین زمان مصرف آن در حین تازگی است. میکروارگانیسم های عامل فساد و نیز فرآیندهای پیچیده بیاتی در کاهش تازگی نان نقش دارند. خمیرترش عمدتا حاوی باکتری های اسید لاکتیک و مخمرها است. هدف اصلی این پژوهش بررسی استفاده اﺯ آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم, لاکتوباسیلوس روتری و مخلوط این دو در تهیه خمیرترش می باشد. در این مطالعه, نمونه نان های کنترل pH بالاتر (5.63), میزان اسیدیته قابل تیتراسیون پایین تر, میزان حجم و ارتفاع بیشتری از نان های حاصل از خمیرترﺵ داشتند. نتایج نشان داد که خمیرترﺵ تهیه شده با آغاﺯگر لاکتوباسیلوس روتری باعث تولید نانی با خصوصیات حسی بهتر, نرخ پایین تر بیاتی و ﺯمان ماندگاری بالاتر نسبت به نان تهیه شده با آغاﺯگر لاکتوباسیلوس پلانتاروم شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خراسانچی، نیلوفر، پیغمبردوست، سیدهادی، حجازی، محمدامین، و رافت، سیدعباس. (1392). استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC 1058) و روتری (ATCC 1655) به عنوان آغازگر در تهیه خمیرترش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 81-95. SID. https://sid.ir/paper/148601/fa

    Vancouver: کپی

    خراسانچی نیلوفر، پیغمبردوست سیدهادی، حجازی محمدامین، رافت سیدعباس. استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC 1058) و روتری (ATCC 1655) به عنوان آغازگر در تهیه خمیرترش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):81-95. Available from: https://sid.ir/paper/148601/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر خراسانچی، سیدهادی پیغمبردوست، محمدامین حجازی، و سیدعباس رافت، “استفاده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC 1058) و روتری (ATCC 1655) به عنوان آغازگر در تهیه خمیرترش،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 81–95، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148601/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button