APA:
کپیرواقی، مریم، مظاهری تهرانی، مصطفی، و آسوده، احمد. (1392). اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/148603/fa
Vancouver:
کپیرواقی مریم، مظاهری تهرانی مصطفی، آسوده احمد. اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/148603/fa
IEEE:
کپیمریم رواقی، مصطفی مظاهری تهرانی، و احمد آسوده، “اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 59–67، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148603/fa