APA:
کپیحاجیلو، جعفر، فخیم رضایی، شبنم، و دهقان، غلامرضا. (1392). مقایسه ویژگی های کیفی و خواص آنتی اکسیدانی هیبرید بین گونه ای آلو - زردآلو با برخی ارقام آلو و زردآلو در زمان برداشت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 107-119. SID. https://sid.ir/paper/148608/fa
Vancouver:
کپیحاجیلو جعفر، فخیم رضایی شبنم، دهقان غلامرضا. مقایسه ویژگی های کیفی و خواص آنتی اکسیدانی هیبرید بین گونه ای آلو - زردآلو با برخی ارقام آلو و زردآلو در زمان برداشت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):107-119. Available from: https://sid.ir/paper/148608/fa
IEEE:
کپیجعفر حاجیلو، شبنم فخیم رضایی، و غلامرضا دهقان، “مقایسه ویژگی های کیفی و خواص آنتی اکسیدانی هیبرید بین گونه ای آلو - زردآلو با برخی ارقام آلو و زردآلو در زمان برداشت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 107–119، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148608/fa