مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,007
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

652
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 145

چکیده

 به منظور بررسی خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در حین رسیدن, آزمون استراحت تنش جداگانه بر روی حبه کامل, گوشت میوه و پوست آن انجام گرفت. انگور در هفت مرحله با فواصل زمانی یک هفته از یک تاک معین برداشت و پس از آماده سازی نمونه, آزمایش استراحت تنش با استفاده از یک دستگاه سنجش بافت اجرا گردید. با استفاده از یک سری اعداد فرضی جمله اول مدل سه جزیی ماکسول عمومی تعیین و پس از آن داده های آزمایش با این مدل ارزیابی شد. نتایج نشان داد که در طی دوره رسیدن میوه از درجه بریکس 16.0 t 0.45 تا 22.5 t 0.25 مقدار تنش اولیه (تنش در زمان صفر) لازم برای ایجاد یک کرنش ثابت در میوه کامل کاهش ولی زمان استراحت تنش در گستره 41.681 تا 45.63 ثانیه تقریبا ثابت باقی می ماند. طبق نتایج بدست آمده با رشد و رسیدن میوه, رفتار الاستیک پوست انگور تشدید و سفتی گوشت میوه افزایش می یابد. بر طبق نتایج در مقایسه با گوشت میوه پوست آن در تغییرات خواص ویسکوالاستیک میوه کامل نقش تعیین کننده دارد. همچنین بر اساس نتایج حاصل از آنالیز رگرسیون غیر خطی, مقدار اجزا الاستیک مدل, با طی شدن زمان رشد و رسیدن در مورد گوشت میوه افزایش و در مورد پوست و حبه ی کامل کاهش یافت. مدل سه جزیی ماکسول عمومی با ضریب تبیین بسیار بالایی بر روی داده های تجربی برازش گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن پور، علی، اسماعیلی، محسن، مدرس مطلق، اسعد، و رحمانی دیدار، علاالدین. (1389). تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(2)، 133-145. SID. https://sid.ir/paper/148619/fa

    Vancouver: کپی

    حسن پور علی، اسماعیلی محسن، مدرس مطلق اسعد، رحمانی دیدار علاالدین. تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(2):133-145. Available from: https://sid.ir/paper/148619/fa

    IEEE: کپی

    علی حسن پور، محسن اسماعیلی، اسعد مدرس مطلق، و علاالدین رحمانی دیدار، “تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 2، pp. 133–145، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148619/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا