APA:
کپیحسن پور، علی، اسماعیلی، محسن، مدرس مطلق، اسعد، و رحمانی دیدار، علاالدین. (1389). تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(2)، 133-145. SID. https://sid.ir/paper/148619/fa
Vancouver:
کپیحسن پور علی، اسماعیلی محسن، مدرس مطلق اسعد، رحمانی دیدار علاالدین. تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(2):133-145. Available from: https://sid.ir/paper/148619/fa
IEEE:
کپیعلی حسن پور، محسن اسماعیلی، اسعد مدرس مطلق، و علاالدین رحمانی دیدار، “تغییرات خواص ویسکو الاستیک انگور سفید بیدانه در طی رسیدن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 2، pp. 133–145، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148619/fa