مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,187
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید لوبیای قرمز پیش پز و خشک شده به منظور کاهش زمان پخت آن

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 1

چکیده

 در این تحقیق شرایط بهینه تولید لوبیا قرمز پیشپز و خشک شده که دارای زمان فرایند کوتاهتر نسبت به لوبیا قرمز 04 و 04 درجه سانتی گراد, (معمولی میباشد مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور لوبیا قرمز در دماهای مختلف) 52 در آب خیسانده شد و سپس در دمای 39 درجه سانتی گراد در آب تا رسیدن به بافت نسبتا نرم پیش پز گردید. بعد از 04 و 04 درجه سانتی گراد (خشک شد. نتایج نشان داد که با افزایش دمای, آن به کمک هوای داغ در دماهای مختلف) 24 خیساندن, سرعت جذب آب لوبیا در مرحله پیش پز, زمان لازم برای خشک شدن و پخت کامل آن افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کن ضایعات تولید افزایش و زمان خشک شدن کاهش یافت. نمونههای پیش پز شده و خشک شده دارای رنگ روشنتری نسبت به لوبیای معمولی بودند. از مزایای نمونه تولیدی عدم نیاز به تمیز کردن, خیساندن و داشتن زمان پختی حدود 24% کمتر از زمان پخت لوبیای معمولی بود. با توجه به نتایج بدست آمده در این تحقیق پیشنهاد میشود برای تولید لوبیای پیش پز از آب 24 درجه سانتی گراد برای خیساندن و هوای 04 درجه سانتی گراد برای خشک کردن استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجذوبی، مهسا، علی پور، مریم، و فرحناکی، عسگر. (1391). تولید لوبیای قرمز پیش پز و خشک شده به منظور کاهش زمان پخت آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(1)، 1-1. SID. https://sid.ir/paper/148640/fa

    Vancouver: کپی

    مجذوبی مهسا، علی پور مریم، فرحناکی عسگر. تولید لوبیای قرمز پیش پز و خشک شده به منظور کاهش زمان پخت آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(1):1-1. Available from: https://sid.ir/paper/148640/fa

    IEEE: کپی

    مهسا مجذوبی، مریم علی پور، و عسگر فرحناکی، “تولید لوبیای قرمز پیش پز و خشک شده به منظور کاهش زمان پخت آن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 1، pp. 1–1، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148640/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button