APA:
کپیدهقان نیا، جلال، باقری درویش محمد، حامد، و قنبرزاده، بابک. (1395). تاثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی سرخ شده و مدل سازی سینتیک آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 189-201. SID. https://sid.ir/paper/148644/fa
Vancouver:
کپیدهقان نیا جلال، باقری درویش محمد حامد، قنبرزاده بابک. تاثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی سرخ شده و مدل سازی سینتیک آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):189-201. Available from: https://sid.ir/paper/148644/fa
IEEE:
کپیجلال دهقان نیا، حامد باقری درویش محمد، و بابک قنبرزاده، “تاثیر اولتراسوند و مایکروویو بر دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی سرخ شده و مدل سازی سینتیک آن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 189–201، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148644/fa