APA:
کپیشبر، سیدرضا، و خدانظری، آی ناز. (1395). تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 203-215. SID. https://sid.ir/paper/148651/fa
Vancouver:
کپیشبر سیدرضا، خدانظری آی ناز. تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):203-215. Available from: https://sid.ir/paper/148651/fa
IEEE:
کپیسیدرضا شبر، و آی ناز خدانظری، “تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگوی سفید طی 10 روز نگهداری در یخچال،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 203–215، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148651/fa