APA:
کپیحسن زاده، پرویز، تاجیک، حسین، رضوی روحانی، سیدمهدی، احسانی، علی، علی اکبرلو، جواد، و مرادی، مهران. (1390). اثرات اشعه گاما و پوشش خوراکی کیتوزان بر روی ویژگی های باکتریایی, شیمیایی و حسی گوشت مرغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(3)، 355-369. SID. https://sid.ir/paper/148662/fa
Vancouver:
کپیحسن زاده پرویز، تاجیک حسین، رضوی روحانی سیدمهدی، احسانی علی، علی اکبرلو جواد، مرادی مهران. اثرات اشعه گاما و پوشش خوراکی کیتوزان بر روی ویژگی های باکتریایی, شیمیایی و حسی گوشت مرغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(3):355-369. Available from: https://sid.ir/paper/148662/fa
IEEE:
کپیپرویز حسن زاده، حسین تاجیک، سیدمهدی رضوی روحانی، علی احسانی، جواد علی اکبرلو، و مهران مرادی، “اثرات اشعه گاما و پوشش خوراکی کیتوزان بر روی ویژگی های باکتریایی, شیمیایی و حسی گوشت مرغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 3، pp. 355–369، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148662/fa