APA:
کپینقوی، سعید، جعفرزاده مقدم، مریم، پیغمبردوست، سیدهادی، اولادغفاری، عارف، و آزادمرددمیرچی، صدیف. (1390). غنی سازی آرد گندم با پودر دانه خرفه: بررسی ویژگی های آرد و خواص رئولوژیکی خمیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(3)، 281-293. SID. https://sid.ir/paper/148664/fa
Vancouver:
کپینقوی سعید، جعفرزاده مقدم مریم، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف، آزادمرددمیرچی صدیف. غنی سازی آرد گندم با پودر دانه خرفه: بررسی ویژگی های آرد و خواص رئولوژیکی خمیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(3):281-293. Available from: https://sid.ir/paper/148664/fa
IEEE:
کپیسعید نقوی، مریم جعفرزاده مقدم، سیدهادی پیغمبردوست، عارف اولادغفاری، و صدیف آزادمرددمیرچی، “غنی سازی آرد گندم با پودر دانه خرفه: بررسی ویژگی های آرد و خواص رئولوژیکی خمیر،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 3، pp. 281–293، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148664/fa