APA:
کپیخراسانچی، نیلوفر، پیغمبردوست، سیدهادی، گلشن تفتی، ابوالفضل، حجازی، محمدامین، و رافت، سیدعباس. (1390). ارزیابی قابلیت خمیرترش مایع حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در جلوگیری از فساد قارچی نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(3)، 391-400. SID. https://sid.ir/paper/148666/fa
Vancouver:
کپیخراسانچی نیلوفر، پیغمبردوست سیدهادی، گلشن تفتی ابوالفضل، حجازی محمدامین، رافت سیدعباس. ارزیابی قابلیت خمیرترش مایع حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در جلوگیری از فساد قارچی نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(3):391-400. Available from: https://sid.ir/paper/148666/fa
IEEE:
کپینیلوفر خراسانچی، سیدهادی پیغمبردوست، ابوالفضل گلشن تفتی، محمدامین حجازی، و سیدعباس رافت، “ارزیابی قابلیت خمیرترش مایع حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در جلوگیری از فساد قارچی نان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 3، pp. 391–400، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148666/fa