مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

975
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی قابلیت خمیرترش مایع حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در جلوگیری از فساد قارچی نان

صفحات

 صفحه شروع 391 | صفحه پایان 400

چکیده

 فساد محصولات نانوایی اساسا ناشی از رشد کپک ها می باﺷﺪ. امروزه مصرف کننده بدنبال غذاهایی با حداقل استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی و با حداقل فرآوری هستند. این امر محققان را بر آن داشته تا از باکتری های اسید لاکتیکی (LAB) به عنوان نگهدارنده های طبیعی در مواد غذایی استفاده کنند. باکتری های اسید لاکتیکی ترکیبات ضد میکروبی مانند اسیدهای آلی, دی استیل, استون, هیدروژن پراکسید, روتروسایکلین, پپتیدهای ضد قارچی و باکتریوسین تولید می کنند که ﺯمان ماندگاری غذا را اﻓﺰاﻳﺶ میدهد. در این مطالعه خواص ضد کپکی باکتری های اسید لاکتیکی ﺷﺎمل لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری مورد استفاده در تهیه خمیرترش در جلوگیری از رشد کپک آسپرژیلوس نایجر و دو نوع کپک جداسازی شده از نان (کپک زرد و کپک سیاه) بررسی ﺷﺪ. نتایج حاصل از آنالیزهای آماری نشان داد که از روز دوم به بعد میزان رشد کپک آسپرژیلوس نایجر در محیط کنترل به طور معنی داری (α<0.05) بیشتر اﺯ محیط های تهیه شده از مایع رویی خمیرترش بود. محیط های تهیه شده از مایع رویی خمیرترش نتوانستند رشد کپک سیاه و ﺯرد را به تاخیر بیانداﺯند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خراسانچی، نیلوفر، پیغمبردوست، سیدهادی، گلشن تفتی، ابوالفضل، حجازی، محمدامین، و رافت، سیدعباس. (1390). ارزیابی قابلیت خمیرترش مایع حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در جلوگیری از فساد قارچی نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(3)، 391-400. SID. https://sid.ir/paper/148666/fa

    Vancouver: کپی

    خراسانچی نیلوفر، پیغمبردوست سیدهادی، گلشن تفتی ابوالفضل، حجازی محمدامین، رافت سیدعباس. ارزیابی قابلیت خمیرترش مایع حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در جلوگیری از فساد قارچی نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(3):391-400. Available from: https://sid.ir/paper/148666/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر خراسانچی، سیدهادی پیغمبردوست، ابوالفضل گلشن تفتی، محمدامین حجازی، و سیدعباس رافت، “ارزیابی قابلیت خمیرترش مایع حاوی آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری در جلوگیری از فساد قارچی نان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 3، pp. 391–400، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148666/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button