APA:
کپینورمحمدی، الهام، پیغمبردوست، سیدهادی، اولادغفاری، عارف، آزادمرددمیرچی، صدیف، و حصاری، جواد. (1390). تاثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک اسفنجی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 155-165. SID. https://sid.ir/paper/148677/fa
Vancouver:
کپینورمحمدی الهام، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف، آزادمرددمیرچی صدیف، حصاری جواد. تاثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک اسفنجی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):155-165. Available from: https://sid.ir/paper/148677/fa
IEEE:
کپیالهام نورمحمدی، سیدهادی پیغمبردوست، عارف اولادغفاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و جواد حصاری، “تاثیر جایگزینی ساکارز توسط قندهای الکلی و آسپارتام بر خواص کیک اسفنجی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 155–165، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148677/fa