APA:
کپیهاشمی، رضا، دستار، بهروز، حسنی، سعید، و جعفری آهنگری، یوسف. (1386). تاثیر میزان پروتئین جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد و دمای بدن جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 11(1 (ب))، 451-459. SID. https://sid.ir/paper/14897/fa
Vancouver:
کپیهاشمی رضا، دستار بهروز، حسنی سعید، جعفری آهنگری یوسف. تاثیر میزان پروتئین جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد و دمای بدن جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1386؛11(1 (ب)):451-459. Available from: https://sid.ir/paper/14897/fa
IEEE:
کپیرضا هاشمی، بهروز دستار، سعید حسنی، و یوسف جعفری آهنگری، “تاثیر میزان پروتئین جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد و دمای بدن جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 11، no. 1 (ب)، pp. 451–459، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14897/fa